dilluns, 24 d’agost del 2009

Arrenquem Visitem Les Comarques

comarquesAmb l’amic Jordi Roca, a partir d’aquesta setmana, ens proposem fer turisme de forma mínimament regular. Els dos tenim moltes ganes de tornar a Londres, però a falta de trobar bitllets tirats de preu per anar a aquella magnífica ciutat, què millor que conèixer més a fons la nostra terra, Catalunya. És curiós com molta gent ha trepitjat mig món però no coneix ni la comarca del costat. Per això, el que volem fer, és recórrer territori, anar per les comarques.

Comencem a Montblanc


Començarem dimecres a Montblanc (Conca de Barberà). Per què dimecres? Perquè sí. Per què comencem a Montblanc? Doncs, per un motiu rocambolesc en una tarda de platja d’aquest estiu en què cap dels dos varem saber de memòria la capital de la Conca de Barberà. I, per això, començarem a Montblanc. Si tot va bé, la segona sortida serà l’11 de setembre a Ripoll, per viure allà la Diada Nacional. I la tercera possiblement serà a Vic. Però cada cosa al seu temps.

Generalment recorrerem les capitals de comarca. El que volem és arribar allà de bon matí, sense massa informació de la zona. A partir d’aquí, intenterem que la gent del territori ens recomani què podem visitar. Al bloc visitemlescomarques.blogspot.com hi penjarem un post valoratiu cadascú, un vídeo i un recull de fotos de cada sortida.

Hi Sou Convidats!


No ens ho prenem com a cap repte, ni objectiu, ni res de res. Senzillament, tenir una estona d’oci i turisme de tant en tant. Que va bé dedicar temps a desconnectar i als amics. I, ja posats, farem aquest blog amb caràcter amateur. Per descomptat, anirem anunciant les dates de les nostres sortides perquè, a qui li interessi, s’hi pugui sumar i venir a l’aventura amb nosaltres.

Us hi apunteu? Ens doneu alguna idea o consell?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada